WhatsApp blijft Android versie optimaliseren

WhatsAppen.nl

AMSTERDAM – Na de nieuwe pop-up en de mogelijkheid tot het toevoegen van een profielfoto, heeft WhatsApp vanaf vandaag (download: versie 2.7.8863) een auto-download voor afbeeldingen en trilfunctie toegevoegd. Inmiddels rijst de vraag waar de update voor iPhone blijft.

Met de nieuwe versie van WhatsApp is het mogelijk om het automatisch downloaden van ontvangen foto’s aan of uit te zetten. Ook kun je vanaf nu de trilfunctie instellen naar kort, lang of uit.

Een andere recente Android update is die van het delen van foto’s of internetpagina’s. Wil je een bestand delen, dan krijg je eerst de recente contacten te zien in plaats van te hoeven scrollen door de gehele contactlijst.

Ondertussen wordt het geduld van iPhone gebruikers aardig op de proef gesteld. De laatste WhatsApp update dateert van drie maanden geleden en WhatsApp laat niets los over wanneer de iOS update beschikbaar zal komen in iTunes. Dit lijkt echter een kwestie van tijd… We wachten af.

Geplaatst in Nieuws
Tags: , , , , , , , , ,

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Kopieer dit paswoord *

* Typ of plak het paswoord hier *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>