Wat vind je van WhatsApp? Een aanrader voor iedereen of zijn er dingen die je niet bevallen? Deel je ervaringen met anderen!

NB Alleen beoordelingen, géén vragen. Vragen kun je hier stellen.

Klik hier en beoordeel mee!


Laat anderen weten wat je van WhatsApp vindt!
* Verplicht

Reviews SKU UPC Model

Drama

door: Dbdb

Wat een slecht update. Al mijn contacten via een snelle route weg!
Snel terug draaien


Een *****zooi

door: Sander

Troepapp! Het was eerst goed en jullie meoten altijd alles na apen


Super slecht

door: Laila

Na deze update haat ik whatts app. Het beste is het terugdraaien hoe het eerst was want dit is zo slecht
Het ja maar dat ik vrplicht was rating aan te klikken anders had ik niks aangeklikt


Whatsapp

door: Mel

Ik vind het een 0 waard. Status had gewoon moeten blijven en er moet weer een kopje bij met contacten, waardoor je gewoon makkelijk naar je contacten kunt kijken en makkelijk naar iedereens status. Het was mooi overzichtelijk. Dit slaat echt nergens op


Oude status terug AUB!

door: Emma

Sinds de laatste update is de app verpest. Net snapchat 2.0 graag de oude status terug! Veel mensen zijn hier ontevreden over. Gebruik van whatapp is nu niet meer wat het was heel jammer dat ze perse andere apps na moeten gaan doen. Nu is de uniekheid van de app verdween. Ben hier erg teleurgesteld over en eigenlijk ook boos.


k* update

door: kees.k

vind der niks aan k vind dat whatsapp je in die keuzen vrij moet laten!!


Cool

door: Stefanie

Ik vind whatsapp heel makkelijk ook voor de kinderen van nu is het erg makkelijk je kan gwn ff
Een foto sturen ook als je op vakantie ben


Grote emoij

door: Streamteam

Hallo allemaal,
Allereerst even een complimentje, whatsapp is echt een top app. Wat moet de mensheid tegenwoordig nog zonder deze online communicatie. Er is helaas een vervelend dingetje bij de laatste update. Eerst was alleen het hartjes emoij groot wanneer je deze stuurde, maar nu is dat opeens bij elke emoij. Wat heeft dit voor een toegevoegde waarde? Ben je gezellig aan het kletsen vliegt er opeens zo een mega emoij voorbij. Ik zou het erg op prijs stellen als dit werd aangepast.
Groetjes streamteam
Ps zonder deze update had ik hem dan ook 5 sterren gegeven, het heeft helaas een hele ster gekost..


mijn mening

door: anno

ik vind whatsapp een fijne app maar ik hoorde dat hij op sommige mobieltjes crashte en dat vnd ik raar ook mis ik de smiley van een poppetje met hartjes ogen een meisje ofzo


Smileys

door: Joris

Goede app! Alleen wel heel storend dat er veel fruit smileys zijn, maar niet 1 van een kiwi. Het lekkerste fruit is vergeten!


5 Sterren

door: Erasmo

Makkelijk te gebruiken en erg handig om foto's te delen!


al die updates

door: Charlotte

Het is heel storend dat ik constant nieuwe updates moet downloaden voor whatsapp. Mijn mobiel trekt dat niet, maar wil niet constant een nieuwe mobiel hoeven kopen voor elke onzinnige update van whatsapp. Laat de oude versie gewoon draaien!


Er mist maar 1 ding

door: Manfred

Er mist echt maar 1 ding aan whatsapp, voor de rest is het een geweldige app die ik niet kan missen. het gene wat mist is de emoticon van een egel. ik wil echt heel graag een emoticon van een egel.


Open app

door: Ok

Mijn whattsapp opent niet meer dus dit is slecht. Niks doet het. ?


Heel traag na nieuwe update

door: Sharel

Ik heb gisteren (07-10-2015) de nieuwe update van whatsapp gedownload en nu is whatsapp ZEER traag


Bellen en dan oproep niet kunnen stoppen

door: René

Wat een verschrikking is die belfunctie van whatsapp! Wil je rustig appen en dan ineens bel je die persoon. Annuleren of gesprek beëindigen lukt ook niet meer tot diegene opneemt! Lekker dan als je dus even wilt appen! Heel irritant. Overweeg die hele whatsapp eraf te gooien. Hoop dat het snel verandert of dat andere aanbieders een vergelijkbaar medium bieden ZONDER die irritante niet functionerende belfunctie! Moet toch x&%$ een oproep kunnen annuleren!!!!!!!!!!!


Irritante updates

door: SV

Op zich fijne app alleen de updates zijn zwaar irritant te noemen. Telkens verandert er iets en vaak niet ten goede. Nu ook weer, bepaalde smileys/emotions hebben ineens een vreemde kleur, bepaald niet mooi en bij de vorige update kreeg ik ineens problemen met het scherm. Never change a winning team..


slecht! duurt lang!

door: ik ben het

Gewoon uit slecht! Met mijn Windows telefoon duurt het uren voordat een bericht word afgeleverd en moest een belangrijk appje sturen want bellen en sms ging niet, jammergenoeg is er nu iets ernstigs gebeurt!!!!!!!!!!


Missende smiley

door: Sjors

Whatsapp is echt super chill enzo, maar leg een x uit. Hoezo zijn er smileys van voetballen, tennisballen, basketballen, smileys voor surfen, snowboarden, vissen en kanoën. Maar er is geen smiley voor judo, hoe leuk zou het zijn als je een emoticon van een judopak ofzo had? Ik hoop dat er na de hand van mijn review over word gedacht.


Stabiele app

door: Ali

Weinig storingen tegenwoordig!


dure telefoontjes

door: teleurgestelde

Jammer, plotseling word ik geconfronteerd met het zgn. gratis whasapp bellen en ook even plotseling word ik geconfronteerd met een torenhoge rekening voor internet. Whatsapp bellen vraagt blijkbaar veel MB. Iets om nog eens goed uit te zoeken....! Zijn er meer klachten?


Bellen werkt slecht!!!

door: Miriam

Leuk hoor dat je via whatsapp ook kunt bellen, maar ik bel steeds mensen per ongeluk!!! Als je op dat telefoontje klikt, bel je onmiddellijk die persoon op! Niet een tussenschermpje of iets dergelijks.... Het is ZO makkelijk om mensen per ongeluk te bellen zo, het is me al minstens tien keer gebeurd! En als ik mensen bel, doet het rode ophang-knopje helemaal niks, dus ik moet steeds wachten tot diegene heeft opgenomen, zwaaaaar frustrerend........


...

door: mij

Telegram is veeeeeeeeeeeeeeeeeel beter en mooier


Belt niet

door: peter

Kan geen (android) contact personen die whatsapp hebben bellen. Blij gemaakt met een dooie mus.


erg irritant

door: angelina

heb nooit last gehad van whatsapp tot nu met die nieuwe update
heb vaste nrs in mijn telefoon staan maar kan die niet verwijderen uit de lijst uitnodigen erg irritant
hoe krijg ik dat verwijderd


Bellen werkt goed

door: Mariska

Helemaal super werkt dat bellen! Vandaag opeens de nieuwe functie erbij. Blij blij blij! M\'n belbundel kan verder omlaag :)


Beetje saai maar goed

door: Nabil

Weinig extra mogelijkheden, maar doet wat het moet doen


PC versie biedt uitkomst

door: Leen

Nu whatsapp met whatsapp web ook op PC is te gebruiken krijgt de app van mij vijf sterren. Hopelijk blijft whatsapp wel reclamevrij


de blauwe vinkjes

door: dagmar

Ik had ook altijd mijn laatst gezien uitstaan, maar nu door die blauwe vinkjes heeft dat ook geen nut meer. Je kunt die blauwe vinkjes niet uitzetten. Ik vind dat ik zelf mag beslissen of iemand ziet of ik het gelezen heb of niet, dat hoeft Whatsapp niet voor mij te doen! verder ben ik tevreden over Whatsapp!


update

door: melissa

Ik ben altijd tevreden geweest met Whatsapp maar de nieuwe update vind ik vervelend. Ik heb de functie uitgeschakeld dat mensen zien hoelaat ik online ben. Nu met de blauwe vinkjes en info knop zien ze alsnog dati k het heb gelezen. Too much to ask for privacy, jammer.


Beetje groot lettertype..

door: Yvonne

Damn... Dat lettertype is echt veelste groot, erger me er echt aan.!


Lettertype Grootte

door: Denise

Graag grootte lettertype weer aan kunnen passen,
zijn nu wel enorm grote letters!


Ontbrekende functie

door: Bibi

Fijn programma hè zou alleen de mogelijkheid moeten hebben een beticht op ongelezen te zetten dat mis ik vaak


Visueel niet voor iedereen handig

door: Marga

Graag zou ik, en met mij veel mensen met een visuele beperking, de mogelijkheid hebben om bij whatts app een zwarte ondergrond te hebben met witte letters. Ook de grijze tekstbalk is niet handig voor mensen zoals ik. Verder een prima app.


Online status vrienden

door: Marielle

Doordat je kunt zien wanneer je vrienden voor t laatst online zijn geweest ontstaat heel erg veel frustratie. Ik zou deze status aanpassen aan een datum en geen tijdstip. Hopelijk zijn jullie het met me eens.


laatst gezien onzichtbaar

door: mijn naam

Ik vind het prima dat je nu het laatst gezien uit kan schakelen, maar ik vind dat mensen die dat uitschakelen dan ook de laatst gezien status niet bij anderen moeten kunnen zien!!


gehackt

door: hans

ook voor mij gelt dat mijn nummer gehackt is.
en wat dan. hoe los ik dit op??


whatsapp: google onder de messengers

door: Boris

WhatsApp is de beste messenger tot nu toe. Ik heb er al meerdere geprobeerd, maar de simpelheid en functionaliteit is de beste.

Weinig extra's, maar doet wat het moet doen. Net als het succes van Google als zoekmachine.

Top dus :)


jammer

door: eef

Jammer dat het zo makkelijk te hacken is.. mijne is gehackt....


mist opties bij Windows 8

door: Sanne

Ik vind whats app ideaal altijd perfect gewerkt op mijn iPhone nu gebruik ik Windows Phone en daar mis ik het menu instellingen en profiel geen idee hoe ik nu mijn profiel plaatje kan wijzigen en ook kan ik die van andere niet groot bekijken jammer, maar de basis werkt goed


tegenvaller

door: Paul

Het idee is geweldig maar de uitvoering laat sterk te wensen over. Berichten komen wel op de server maar afleveren bij ander duurt uren. Ook berichten naar mij doen er vaak zeer lang over. Nergens iets te vinden over problemen in netwerk of over oplossingen.


slecht

door: sjaak

Ik vind whatsapp slecht omdat het veel geheugen inneemt en de spam nauwelijks aan kan


fijn

door: tamara

Ik vind whatsapp heel fijn, alleen zou ik wat meer emoticons willen hebben. Zoals producten, nutella pasta lijkt me een leuke!


geluiden

door: Iris

Whatsapp zelf is super fijn! Jammer dat bij de Iphone, in tegenstelling tot mijn oude blackberry, je alleen kunt kiezen uit een paar meldingstonen, die erg irritant zijn. Ik kan niet het geluid van deze meldingen zachter zetten dan mijn beltoon, waardoor de plingel \'glas\', de minst vervelende, door het hele huis te horen is. Of door het hele restaurant...
Graag zou ik hier wat meer variatie in zien.


jammer

door: anoniem

Ik vindt whatsapp prettig voor vrienden en kennissen. Maar ik zou het prettig vinden als ik collegas en werk er niet in heb staan. Blijkbaar kan dit alleen om de personen definitief uit me contacten te houden en dat wil ik ook weer niet. Vindt ik erg jammer. Prive en zaken graag gescheiden wil houden. Mvg


WhatsApp WasLeuk

door: Ronny

WhatsApp WasLeuk, zie rating Robert en Mariska, ik zie alleen de klachten maar nergens een oplossing, balen


berichten meerdere malen ontvangen

door: Robert

Ik krijg sinds een aantal weken alle ontvangen berichten meerdere malen binnen een paar uur tijd, begint erg irritant te worden, zelfs zo erg, dat ik overweeg om whatsapp te verwijderen!


Het was geweldig

door: Eva

Het was geweldig, totdat er een nieuwe update kwam waar mijn mobieltje niet compatibel voor is. Bye bye Whatsapp... Ik ga je missen.


pffff

door: Marika

Al anderhalf jaar gebruik ik whatsapp op mijn Nokia 710 met windows phone. Tot vorige maand weinig tot geen problemen en nu... om te janken... Berichten lijken niet afgeleverd te worden, middenin de nacht ontvang ik spookberichten of berichten worden pas na uren afgeleverd. Update? Wanneer?


Slecht

door: Barry

WhatsApp is zo slecht op mijn Nokia Lumia 920, het is echt om te huilen. Waarom ondersteunt WhatsApp het Windows Phone-platform zo slecht? Schandalig gewoon. Ik heb net Kik Messenger gedownload, dat werkt een stuk beter en alles werkt wel gewoon.


3.1 5.0 103 103 Wat een slecht update. Al mijn contacten via een snelle route weg!Snel terug draaien Reviews
Page:
123